18. helmikuuta 2013

Desingiä omaan kotiin: Koristetyynyt

Tyynyt piristävät huoneen ilmettä, ne ovat kuin hillo puurossa. Itse rakastan pulleita itsetehtyjä sisustustyynyjä. Kauniista sisustuksesta ei todellakaan tarvitse maksaa maltaita, kaikki on kiinni siitä minkä keinon keksit sen saavuttamiseksi! Olen listannut niin itselleni kuin sinullekin ideoita tällä kertaa sisustus tyynylöitä varten. Viimeisin kuva on omatekemistäni tyynyistä.




Näiden tyynyjen yhtäläisyys ei ole hinta: toiset tyynyistä maksavat helposti satoja euroja, toiset on Eurokankaan alelaarin kangaspalasta kyhättyjä, main point omia tyynyjä ostaessasi saati tekiessä on:
1.Tee suunnitelma vihkoon, paperille, minne vain, johon merkitset haluamasi mitat(plus saumavarat!)
2. Tee kaavat ajatuksen kanssa, (itselläni kangas menee helposti hukkaan koska olen liian innokas leikkaamaan)
3. Katesaumoista, terenauhoista ja sen sellaisista "hienoista sanoista" ei tarvitse tietää hönkäsen pöläystä jos tahtoa riittää! Paitsi tietenkin minun pitää ne kaikki oppia mutta otan sinä vain rennosti kotona..:/
Siitä vaan, kokeilemaan!

Värien käytössä ei ole sääntöjä!
Kaksipuolinen napitus on oma lempparini. (Nappia ei silti ommella samoin kuin esim housunnapit. Solmi ensimmäinen nappi ennen neulan työntöä tyynyn läpi. Kun olet saanut tyynyt sopivalle kireydelle, pyöriä lankaa 2. napin tyvessä, kunnes solmit sen.)

Vaikuttaa leppoisalta 


Villakankaasta, luulisin

Pintarakennekin tekee paljon

<3

Tätä taidan kokeilla itse..hmmm

Paidat uusiokäyttöön!


Loistava opiskelijakämppään! Ei tarvitsis sohvaa kantaa muutossa

Helppo toteuttaa kotikoneella!

Minun tyynymussukkani

Happy inspiration!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti