16. huhtikuuta 2013

34 rv hyvät ja huonot

Maanantaina alkoi 34 rv ja eilen taisi vatsa laskeutua. Hengittäminen on helpompaa, potkut eivät enää kohdistu vain rintalastan alle (jes) ja napa on päiviä vaille poksahtamisesta. Vaatekriiseily väsyttää mutta onneksi täällä kotona pikkusiskon vaatekaappi on oikea aarreaitta kaivella. 



Itselleni ei toimi ajattelu: mitä isompi ja leveempi kauhtana, sen parempi. Tahdon vaattelta istuvuutta tämän kokoisena, muuten olo tuntuu vain suuremmalta. Joko ylä tai alaosassa istuvuus siis muten tulee tukala olo. Nuo tennarit ovat Jyväskylän Mangosta viime kesänä ostettu. Mahtava löytö etten sanoisi. Olikohan hinta 45e, kengät ovat FareTrade tuotteita ja kestävät (viime kesän Nummirockissa kestivät tuosta vain 5 päivää likaantumatta yms)

En malta odottaa kun taas tuntee oman kehonsa oikut. Näin raskausaikana jokainen päivä on kuin uus teini-ikä. Kaikki totutut tavat muuttuvat kehon myötä: Kuinka usein käydä suihkussa? Mikä rasva toimii parhaiten? Mikä hajuvesi tuoksuu parhaalta?


Monta itkunsekaista teinivuotta kaikkea opeteltiin ja sitten Round Two itsensä opettelussa ja voin sanoa että en tätä kaikkea olisi halunnut itsestäni tietää!

Ps. tässä mun lempparituoksuni:

Hilfiger: Pear Blossom. (Hilfiger: Naisten tuoksut) Itse maksoin 34 e Sokokselta.


2 kommenttia:

  1. Hilfigerit on ihania, iteki kuolailin tota samaa hajuvettä.

    VastaaPoista
  2. mukavan mieto : p haluisin vertailla tätä tuohon peach floweriin naminami

    VastaaPoista