19. huhtikuuta 2013

Koristetyynyjenpääliset

Ostin jokin aika sitten Eurokankaasta sambamekko- ja miestenpaitakankaita. Mekkoa niistä en saa tehtyä (enkä paitaa aikonutkaan) koska huomasin sen olevan kamalaa mitoittaa niin että näinkin epälättänä rintavarustus näyttäisi hyvältä. 
Mutta muhkeat tyynyt näyttävät hyvältä, joten vanhat tyynynpääliset pääsivät kaapinpohjalle kangaspalapussiini odottamaan uusiokäyttöä.


Seinällä itsekuvattu ja valmistettu kuva siskosta ja ukista. 


Pikku elefantti on ystävältä yllärilahja.


Kuvatkin ovat jopa jitenkin tarkkoja tässä päivän valossa. Kumpa joskus omistaisin muun kuin tuon typerän kamerapuhelimen..

Ei tuota norsua raaski vauvalle kuolattavaksi antaa <3


Näin aamu meni ja seuraavaksi vuorossa pitsan teko ja huomisen synnytysvalmennuksen odottaminen.. Kuulema siinä on joku videoesitys synnytyksestä.
Monet tutut ja ystävät ovat jo kyselleet pelottaako synnytys. En oikein osaa vastata kysymykseen. Miten pelätä jotain mistä ei tiedä? Kysymys on samankaltainen kuin "Pelkäätkö kuolemaa?" 
Yhtä varmasti se on minulla että kysyjällä edessä, eikä siitä tiedä mitään. Se voi olla rauhallinen, pelottava, nopea, hidas..
Ei minun auta kuin odottaa, katsoa joka päivä miltä tuntuu. Vedessä haluaisin rentoutua supistusten ajan, muuta mielipidettä minulla ei vielä ole. En tiedä mitä odottaa..

Mukavia sisustushetkiä ja kevättä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti