17. toukokuuta 2013

Arvaa kuka kaunotar?


Auts, nämä kengät näyttävät kivuliailta.





Tässä kuvassa on siis Kanye Westille vauvaa odottava Kim Kardashian. Muoti-ikoni, jonka tyyli on vakavasti heikentynyt raskauden aikana.

Kyllä raskauden takia kannattaa ihan itsensä takia tehdä myönnytyksiä. Omiin turvonneisiin nilkkoihin verraten, nuo jalat ovat oikeasti jo kivuliaat eivätkä monen liian kireän kengän päässä suonikohjuista. Turvonneita nilkkoja ja jalkoja pistelee ja niistä lähtee tunto. Is that fashion? Ja tiedän, muoti ja kauneus vaatii uhrauksia. Minäkin uhrauduin mahan ollessa jo turhan suuri laittamaan äitiyshousut jalkaan. Äitiyshousut eivät nimittäin tunnu hyvältä enää siinä vaiheessa kun lisäkangas jää puoleen väliin vatsaa.. mutta en halunnut raskauden takia näyttää siltä etten enää peiliin katsoisi. 
No, Kimillä on rahaa leikkauttaa suonikohjut hetimmiten, toisin kuin mulla. Opiskelijana sitä miettii terveyttään ennen vaatetusta.
Raskauden aikana on yllättävän helppo pukeutua kauniin mukavasti. Valitse istuvuutta, väljyyttä ja mukavuutta.


Näissä vaatteissa voi olla jotain mikä on in nyt mutta mikään ei pue raskaana olevaa kauniisti.


Ja kuinka näistä Kimin epämukavista ja rumistakin vaatevalinnoista voidaan sanoa "ettei hän tee myönnytyksiä muodin suhteen raskaanakaan"? Tämä ei ole muotia, vaan rumat, ja mekon kanssa sopimattomat kengät.  Tai vain kengät. Miten monet ihanat ja hyvät kengät nainen olisikaan voinut valita!

Nainen voi olla niin mielettömän seksikäs ja kaunis ja upea raskaana ja olla tyylilleen uskollinen, mutta minusta näyttää siltä että muodilla kuuluisaksi tullut Kim on vain menettänyt muotitajunsa. Joko raskauden takia tai lopullisesti.

Tässä upeita esimerkkejä raskaana olevien naisten tyyleistä.

Juhlaan, edustamaan tai vain kaupungille!

Ja teräsleidi Martina!

Lähetetty kuva
Vappu Pimiäkin osasi luovia raskauden ja itseensäpanostamisen välillä.
                       
Kim Kardashianin tyylinen esimerkki


Jersey Shoren villi ja hullu Snookikin osasi pukeutua raskautensa aikana oman tyylinsä mukaan mutta ottaen raskauden huomioon.

Pregnant-Snooki-053012



Ja nyt kaikki pukeutumaan mahan mukaan mutta kauniisti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti