21. toukokuuta 2013

Itseruskettavien kolme parasta

Vuosien varrella on tullut kokeiltua erilaisia itseruskettavia tuotteita, jotta kesän tullessa olisi iho jo valmiina hieman ruskettunut. Kerron nyt sinulle, kuluttuja, kolmesta parhaasta tuotteesta, sekä tuotteista joita kannattaa vältellä!





Uusin kokeiluni. 
-Tuoksuu ihanalta.
- Levittyy helposti.
-Sopii kasvoille että keholle.
-Kosteuttava
-Hinta n. 10 e




-Tuoksuu hyvälle
-Levittyy hyvin. Helpoin laittaa suihkun jälkeen, koska suihkeen täytyy antaa kuivaa rauhassa. Itse yleensä käytin kuivumiseen tarvittaman ajan venyttelyyn ja siinä se!
-Suihke ei valu, ja väri on kaunis päivettynyt
- Kannattaa varoa liukastumisia käytön yhteydessä!
-Hinta n. 13-15 e




-Tuoksuu hyvälle
-Levittyy hyvin
-Kuivaa nopeasti
-Kaunis, tasainen ja luonnollinen päivetys. Tuote sisältää vähän itseruskettavaa ainetta ja sitä on tarkoitus käyttää ainakin viikko, ennen todella pysyvää lopputulosta. Tästä syystä todella luotettava, eikä tee ihosta tiikerikakkua.
-Samassa tuoteperheessa myös tummempi, jolla itse on tullut joskus vahvennettua päivetystä.
-Hoitaa ihoa pehmeämmäksi.
-Hinta 5,69e



P.S.
Ostin pari kuukautta sitten LUMENE Natural Bronze Self Tan Moussen. Sen lupaama helppo rusketus on erittäin ammattimaisesti liioiteltu. Tuote on saanut minuun väriä juu, mutta aiheuttaa tiikerikakun iholle! Aine myös haisee todella iljettävälle, sekä on hankala levittää. Hanskoilla tai ilman. Ja ilman hanskoja huomasin vain sormien välien värjäytyvän. Ei ole kyseisestä tuotteesta mitään hyvää sanomista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti