27. toukokuuta 2013

Erittäin täsmällinen vauva

Eilen aamuna ihmettelin, ja Kuopion Kyssiin kävi matka. Limatulppa oli lähtenyt ja eikun takaisin kotiin tarkkailemaan. Limatulpan lähdettyä voi vielä mennä aikaa. Tunti, päivä, viikko.
No turhautuneena lähdin saattamaan parempaa puoliskoa keskustaan ja menin istumaan iltaa siskon luo. 10 kilometriä yhteensä tuli pyöräiltyä ja vaikka rennosti pyöräiltiin niin vatsalle kehkeytyi uusi tukala tunne. Hmm. Eikun nukkumaan.
Klo löi kaksitoista ja valahduksia alkoi tulla. Piti herättää toinen että lähdetään taas. Onneksi herra oli saanut sovittua uudessa työpaikassa saavansa työvuoron vapaaksi jos tai synnytys alkaisi! Ja sehän alkoi sopivasti, just ekana työpäivänä
Tässä me nyt ollaan ja tuskastutaan. Saatiin yö nukkua parivuoteessa perhehuoneessa, mutta yhdeksän aikaan piti vaihtaa osastolle koska kaikki tapahtuu niin hitaasti. Ja sanon että mieluummin hitaasti, kuin liian nopeasti, vaikka se turhauttaa. Keho tottuu portaittain yhä vahvempiin supistuksiin ja kohdunsuu 3cm auki. Paljon kipua vaati tuo 3cm.
Käytiin eilen lohtushoppailemassa ja lohtumässäilemässäkin

Pian on odotusaika takana ja paremmin kirjoitan kunhan olen tämän vielä loppuun saakka käynyt:>

Kipulääke houreista päivää täältä vauvojen teon yhteydestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti